Home - My Courses - Auta meitä ratkaisemaan kissakriisi

Auta meitä ratkaisemaan kissakriisi

Current Status
Not Enrolled
Price
12,99 €
Get Started

Laitetaan yhdessä stoppi kissakriisille. Jokainen meistä voi vaikuttaa.

Tämä kurssi perehdyttää sinut ymmärtämään Suomen kissakriisiä ja vaikuttamaan kodittomien kissojen tulevaisuuksiin vapaaehtoistyöllä. Yhdessä muutamme kissojen kohtelun Suomessa.

Suomessa ollaan luomassa vuosina 2021-2022 uusi eläinten hyvinvointilaki, joka tulee voimaan vuonna 2023. Lakimuutoksien vaikutuksien varmistamiseksi, tulee lähivuosina levittää rohkeasti tietämystä kissakriisin ilmenemisestä sekä lisätä kokeneiden eläinsuojeluaktiivien määrää. Yhdessä aloitamme uusien toimintamallien jalkauttamisen paikallistyöllä, sekä kasvatamme auttamisverkostoa ja sen yhteistyötä populaatiokissojen hoitamisessa ja ennaltaehkäisyssä.

Mitä voit oppia?


Kurssin suoritettuasi sinä:

  • Ymmärrät miksi kissakriisi on ajankohtainen ja tärkeä asia ratkaistavaksi
  • Tiedostat miksi vapaaehtoisille on niin suuri tarve ja miten voit auttaa
  • Sisäistät miksi yksilön vastuu ja vaikutus ovat merkittävä osa kissakriisin ratkaisua
  • Löydät omat keinosi auttaa
  • Voit aloittaa vaikuttamaan kissakriisiin käytännön toimilla
  • Verkostoidut kissakriisin ratkaisemisessa mukana olevan eläinsuojeluyhteisön kanssa

Lähde sinäkin vaikuttamaan kodittomien kissojen tulevaisuuteen ja nostetaan yhdessä kissojen arvostus kissojen ansaitsemalla tasolle.

Kuka on ohjaajasi?


Ohjaajasi on Sari Metsälä, informaatio- ja hyvinvointiteknologian ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut tradenomi, joka kouluttaa ja tukee työkseen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opettajia opetusteknologiassa, ja joka on toiminut Kouvolassa paikallisen yhdistyksen eläinsuojelutoimijana jo 15 vuotta. Hänelle Suomen kissakriisiin puuttuminen, hoitaminen, ja sen tehokas ennaltaehkäisy ovat elämäntyö.

Mitä kurssi sisältää?

  • Osa 1: Kissakriisi tutuksi
  • Osa 2: Eri toimijoiden erilaiset roolit
  • Osa 3: Keinot auttaa ja kuinka tehdä se

Käy läpi koko kurssimateriaali siinä järjestyksessä, kuin se näkyy kurssilla. Tällä tavalla aloitat perusteista ja siirryt sitten haastavampiin aiheisiin. Tämän kurssin suorittamiseen kuluu noin 4 tuntia.

Kuinka läpäiset kurssin?


Tämän kurssin läpäisemiseksi sinun tulee suorittaa kaikki kurssin tehtävät ja saada niistä vähintään 75 % oikein. Sinun tulee myös antaa meille palautetta kurssin lopussa.

Kun kaikki nämä osat on suoritettu ja olemme saaneet palautteesi, tarkistamme, että kaikki on tehty, ja valmistelemme todistuksesi. Ole kärsivällinen, sillä voi kestää noin viikon ennen kuin lähetämme sinulle todistuksen sähköpostitse.

Onko sinulla kysyttävää?


Toivomme, että nautit kurssista! Jos sinulla on kysyttävää kurssimateriaalista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa Edufication@xamk.fi. Yritämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.