Home - My Courses - Hengitä Hyvin, Elä Hyvin: Käytännön Opas Hengitystekniikoihin

Hengitä Hyvin, Elä Hyvin: Käytännön Opas Hengitystekniikoihin

Hengitys on taito. Ja oikeilla tekniikoilla se parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi enemmän kuin mikään muu taito.

Tämä kurssi opettaa sinulle, miten hengitysjärjestelmä toimii, kuinka voit parantaa sen tehokkuutta sekä miten voit käyttää hengitystä saavuttaaksesi tiettyjä tuloksia. Kurssimateriaali perustuu Oxygen Advantage -järjestelmään, ja harjoitukset sopivat aloittelijoille.

Mikä on opittavaa?

Tämä mikrokurssi antaa sinulle erittäin käytännöllisiä tekniikoita hengityksesi parantamiseen, jotta voit:

  • Parantaa energiatasoja
  • Vapauttaa stressiä
  • Parantaa keskittymistä
  • Parantaa unen laatua
  • Lisätä urheilusuoritusta
  • Tehostaa hapensaantia paremman aineenvaihdunnan saavuttamiseksi

Kuka on opettajasi?

Opettajasi on Tomi Rantanen, hyvinvointivalmentaja, jolla on elinikäinen kiinnostus oppimiseen, itsensä kehittämiseen, terveyteen ja henkilökohtaisiin haasteisiin. Tomi on Oxygen Advantage -ohjelman hengitysohjaaja.

Miten kurssi suoritetaan?

Käy läpi kaikki kurssimateriaalit sivulla näytetyssä järjestyksessä. Aloita esittelyllä pehmeistä taidoista ja siirry sitten yksityiskohtaisempaan sisältöön. Kurssin suorittaminen vie noin 10 tuntia.

Kurssin suorittamiseksi sinun tulee suorittaa kaikki kurssiaktiviteetit. Sinun tulee myös antaa meille palautetta kurssin lopussa. Jokaiseen osioon kuuluu lisää lukumateriaalia ja harjoituksia, joissa suunnittelet omia lyhyitä opetustilaisuuksiasi. Kun kaikki nämä osat on suoritettu ja olemme vastaanottaneet palautteesi, tarkistamme, että kaikki on suoritettu, ja valmistamme sinulle todistuksen. Ole kärsivällinen, sillä saattaa kestää noin viikon lähettää todistus sähköpostitse.

Onko kysyttävää?

Toivomme, että nautit kurssista! Jos sinulla on kysyttävää kurssimateriaalista, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa Edufication@xamk.fi. Yritämme vastata sinulle mahdollisimman pian.

📝 Älä unohda antaa kurssipalautetta kurssin lopussa saadaksesi todistuksen.