Home - My Courses - Hengitä Hyvin, Elä Hyvin: Käytännön Opas Hengitystekniikoihin

Hengitä Hyvin, Elä Hyvin: Käytännön Opas Hengitystekniikoihin

Current Status
Not Enrolled
Price
12,99 €
Get Started

Hengittäminen on taito, jota voi kehittää. Mikään ei paranna yleistä hyvinvointiasi niin paljon, kuin oikeat hengitystekniikat.

Tällä kursilla opit kuinka hengitysjärjestelmä toimii, kuinka voit parantaa sen tehokkuutta sekä saat käytännöllisiä hengitysharjoituksia elämän eri tilanteisiin. Kurssimateriaali perustuu Oxygen Advantage -ohjelmaan ja harjoitukset ovat aloittelijalle sopivia.

Mitä voit oppia?

Tämä mikrokurssi antaa sinulle erittäin käytännöllisiä tekniikoita hengityksesi parantamiseen, jotta voit:

  • Parantaa energiatasoja
  • Vapauttaa stressiä
  • Parantaa keskittymistä
  • Parantaa unen laatua
  • Lisätä urheilusuorituskykyä
  • Tehostaa hapensaantia paremman aineenvaihdunnan saavuttamiseksi

Kuka on ohjaajasi?

Kurssin ohjaajana toimii terveys- ja hyvinvointivalmentaja Tomi Rantanen, joka on elämänparannuksen asiantuntija ja ikuinen itsensä kehittäjä. Tomi on Oxygen Advantage -ohjelman hengitysvalmentaja.

Kuinka läpäiset kurssin?

Käy läpi koko kurssimateriaali siinä järjestyksessä kuin se on tehty. Tällä tavalla aloitat perusteista ja siirryt sitten haastavampiin aiheisiin. Tämän kurssin suorittamiseen kuluu noin 10 tuntia.

Kurssin läpäisyyn vaaditaan kaikkien kurssin osa-alueiden läpikäyminen ja kurssialustalla olevien tehtävien suorittaminen. Tämän lisäksi osallistujilta pyydetään palautetta kurssista suorittamisen jälkeen. Mikrokurssi arvioidaan asteikolla Hyväksytty / Hylätty.

Onko sinulla kysyttävää?

Toivomme, että nautit kurssista! Jos sinulla on kysyttävää kurssimateriaalista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa Edufication@xamk.fi. Yritämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

📝 Älä unohda antaa kurssin palautetta kurssin lopussa saadaksesi todistus